Uw winkelwagen

Commentaar

Alle bestellingen worden gebruikt USD. De inhoud van uw winkelwagen wordt momenteel weergegeven CYN, U zult het gebruiken USD berekend tegen de laatste wisselkoers.

uitputting van voorraad

Sommige producten zijn niet meer te koop. Uw winkelwagen is bijgewerkt.

Is er een kortingscode?
De toegepaste couponcode wordt in uw account opgeslagen
Subtotale
Korting

Deze kortingscode kan niet worden gebruikt met andere promoties of kortingen.

Totale
Belastingen en verzendkosten worden berekend bij het afrekenen
Gratis bezorging bij alle bestellingen.
EUR

Pranarom Kokos plantaardige olie 100ml 6665441

Sale price EUR €8.60 Regular price EUR €17.20

Samenvatting van de bestellingen

Pranarom Kokos plantaardige olie 100ml
8.60
Is er een kortingscode?
De toegepaste couponcode wordt in uw account opgeslagen

Subtotale
Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen

of

Overnamemethode
Details

Productbeschrijving

Beschrijving

Inheems in Zuidoost-Azië en Polynesië, waar het de "Tree of Life" wordt genoemd omdat het voor alles wordt gebruikt: voedsel, cosmetica, medicijnen, huisvesting, gereedschap, ... Wijdverspreid gebruikt overal waar tropische omgevingen zijn aanwezigheid toelaten, beleefde kokosvet of -boter een zekere terugval voordat het weer op de voorgrond trad, voornamelijk vanwege de cosmetische voordelen: verzachtend, zuiverend, verzachtend, voedend, regenererend, verzachtend en verzachtend.

Eigenschappen

100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong Vegan Recyclebare verpakking

Indicaties

Huid - Haar - Ontschminken

Gebruik

Voedende lichaamsolie: Breng een dotje olie aan op droge plekken. Haarverzorging: Breng een dotje olie aan op droge punten, laat een paar minuten intrekken en spoel uit met warm water. Ontschminkingsolie: Neem een dotje olie en masseer in op het gezicht; verwijder het overtollige met een wattenschijfje en werk af met een van onze hydrolaten.

Ingrediënten

Meer dan 90% van de vetzuren zijn verzadigd, waaronder laurinezuur (45 tot 50%), myristinezuur (15 tot 20%), caprylzuur (5 tot 10%), palmitinezuur (5 ) 10%), caprinezuur (4 tot 8%) en stearinezuur (2 tot 4%). Minder dan 10% zijn onverzadigde vetzuren (oliezuur 5 tot 7%).

    Bekijk alle details
    Login
    Als u geen account hebt, klikt u op Een account makenvan een lid